Anneler Günü Şiirleri ve Kartlar

Annenize güzel alabiliceğiniz bir hediye aslında basit bir kart basmak. Bunu becermek için sadece bir kalem ve kiyata ihtiyacınız var. En sevdiğiniz anneler günü şiirini seçip bunu kendi el yazınızla kiyata çekin. Aşağıda size bir kaç tane örnek mesaj/şiir ekledim.

» Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.

» Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

» Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

» Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

» Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

» Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.

» Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

» Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

Bunu yazdıktan sonra kiyadı imzalayın ve altına annenizle olan bir resimi yapıştırın. Bunu yapdıktan sonra bu kiyadı bir çerçeve koymanız yeterlidir. İsterseniz yanına çiçek ve çıkolata gibi bir hediye de ekliyebilirsiniz. Gerçekten çok kolay ve ucuz bir hediye ama annenize manevi değeri çok olacağına hiç kuşkunuz olmasın.

Yorum bırakın